Hoppa till innehållet

Engagera dig i kampanjen

Din insats gör stor skillnad. För att lyckas sprida kampanjen till så många som möjligt behöver vi så mycket hjälp vi kan få. I första hand handlar det om att ta ställning. Det gör du genom att skriva under här på hemsidan. Som ställningstagare kan du engagera dig på många olika sätt.

Sociala medier

Den allra största delen av kampanjen sker genom sociala medier. Här kan du engagera dig i form av att interagera med det innehåll som publiceras på Torr Midsommars kanaler. Dela, gilla och kommentera för att öka spridningen av kampanjen. Om fler får ta del av kampanjen så kommer fler ta ställning och i sin tur påverka andra till att fira en torr midsommar. Följ oss på Facebook, TikTok och Instagram - torrmidsommar

Kampanja online

Här finns tillgång till kampanjmaterial för nedladdning, för dig som vill engagera dig och sprida kampanjen online. Smidigt att ladda ner och fritt att använda på dina digitala kanaler, såsom bloggen, facebooksidan eller där du syns online. Materialet kan komma att växa i takt med att kampanjen fortgår. Känner du att du inte hittar det du vill ha? Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan ordna.

Engagera dig som ställningstagare

Nedan kan du beställa kampanjpaketet ställningstagare. Det innehåller kampanjaffischer som du kan sätta upp hemma, på jobbet eller på anslagstavlan i bostadsområdet. Paketet innehåller flygblad med ställningstagandet som du delar ut och plockar in från vänner, släkt och bekanta som tar ställning. När de tagit ställning kommer du kunna ge dem en folder med tips och en Solis-pin så att de kan visa upp sitt ställningstagande. Paketet innehåller även en kampanjguide till dig som ställningstagare, innehållande tips och argument som du kan få användning av för att påverka fler till att ställa upp på en Torr Midsommar.

Här kan du snart beställa

Kampanja med föreningen/Vännerna

Är du engagerad i en förening eller är ni en grupp på flera personer som vill göra en insats tillsammans? Då passar detta paket perfekt! Paketet innehåller 2st roll-ups med två olika tryck. I detta paket får du även affischer i olika storlekar, däribland större sådana än i medlemspaketet. Självklart får du även flygblad för folk att ta ställning på, samt pins och stödjar-folder åt de som tagit ställning. Vid beställning anger du hur många du tror ni behöver i föreningen. Vi skickar också med kampanjguider med tips och argument för att få fler att ställa upp. Ange även antal önskade sådana när du lägger din beställning.

Här kan du snart beställa

Sandra

"Alkohol och barn hör inte ihop. Jag håller mig nykter för att alla barn i min närhet ska få växa upp med minnen av härliga midsommarfester där dom får fira in sommaren i ett tryggt, nyktert sällskap. Glöm aldrig att det är vi vuxna som banar väg för fina barndomsminnen och framtida traditioner."

Uppmuntra andra

Hur ska dina vänner och bekanta fira midsommar i år? Som ställningstagare kan du fråga dina bekanta om hur de planerar sitt midsommarfirande. Om det kommer finnas barn på plats, hur det ser ut med alkoholfria alternativ och trygga nyktra vuxna. Ibland räcker det att ställa en fråga för att göra skillnad.

Pinna solis i kragen

Att fira en Torr Midsommar innebär att man genom sitt ställningstagande sprider värme, håller kinder torra och oväder borta. Det kan också innebära att man uppfattas som en torr person men det ser vi bara som positivt! Vår maskot heter Solis och finns till för att sprida värme och torka våta kinder. Solis kommer kunna följa med dig överallt som pin eller finnas med i material och påminna om varför vi ska fira en torr midsommar.

Se fler produkter